OBEZBEDITE NAJBOLjE USLOVE ZA RAZVOJ BILJAKA!

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi i prodaji plastenika, profesionalan pristup poslu i kvalitet samih proizvoda prepoznati su na tržištu i predstavljaju najbolju preporuku za našu kompaniju. Pored visokokvalitetnih plastenika, napravljenih od različitih materijala i različitog cenovnog ranga, takođe smo se specijalizovali i za pružanje neophodnih, dodatnih usluga, kako bismo svojim klijentima obezbedili na jednom mestu sve što im je potrebno za baštu. Takođe, imamo svu prateću opremu, koja je potrebna za uzgajanje najrazličitijih kultura.

Uz našu stručnu pomoć, sigurno ćete na najefikasniji način zadovoljiti brojne potrebe koje se tiču svih vrsta biljaka. Neophodno im je obezbediti : određenu dozu toplote, vlage, dobro navodnjavanje, dovoljnu količinu svetlosti i mnoge druge uslove… Od sada ne morate pratiti vremensku prognozu i oslanjati se na spoljašnje uticaje , već je potrebno da svoje biljke posadite u odgovarajuće plastenike, u kojima će svaka od njih moći da razvije svoj apsolutni potencijal. Osim što obezbeđuju neophodne uslove za pravilan rast i razvoj svakog proizvoda, plastenici takođe imaju i izuzetno primenjivo zaštitno dejstvo zahvaljujući kome štite biljke od negativnog uticaja životne sredine, kao i zimskog mraza, snega, kiše ili grada. Apsolutna zaštićenost ovakvih prostora, uz primenu savremenih sistema proizvodnje, obezbeđuje sigurnu dobit i daje odlične rezultate kako u pogledu veličine prinosa, tako i u pogledu kvaliteta bilo kog proizvoda. Ovakvi objekti ostavljaju mogućnost za uspešnu proizvodnju u toku cele kalendarske godine.

Takođe je od izuzetne je važnosti kakva je geografska pozicija, ali i ostali atmosferski uslovi mesta na kome bi se uzgajalo voće, povrće, cveće ili razne druge vrste biljaka. U zavisnosti od toga je potrebno da donesete pametan izbor pri kupovini! Mi smo tu da odgovorimo na svako Vaše pitanje, da napredujemo i pratimo sve inovacije, kao i da ostanemo pouzdan partner pri odabiru najkvalitetnijih i najsigurnijih plastenika koje ćete pronaći u našoj bogatoj ponudi.

Neka Vaša bašta procveta!